maandag 7 april 2014

FEEDBACK LIEVEN 3-04


Feedback Lieven Decouvreur

Momenteel is het belangrijkste dat je het prototype kan gaan produceren. Omdat we al zo veel testen gedaan hebben weten we bijna helemaal zeker hoe het prototype er kan uitzien op enkele details na. maar er zijn genoeg filmpjes die aantonen dat het prototype werkt.

Belangrijk is nu om te gaan zien of het mogelijk is dat je dit prototype opensource kan gaan maken. zo dat je verschillende mensen in de wereld met het zelfde probleem kan gaan helpen. Zo kan je de 3D files online zetten zodat mensen met een gelijkaardig probleem ze kunnen afhalen. Maar geen enkel probleem is hetzelfde, dus het ontwerp moet gemakkelijk aanpasbaar zijn. zoals die ballonnetjes etc.

Ga dus eens met Carl Grimmelprez praten in verband met silicones zodat je dit bijvoorbeeld makkelijke kan gaan afgieten, maar dat past natuurlijk wel minder binnen het verhaal van het zelf aanpassen. Zeker in tegenstelling tot het werk met de ballonnetjes.


Ook kan Bart Grimonprez goed helpen voor het bedenken van snapverbindingen die geprint kunnen worden zodat je aangepaste ballonnetjes kan gaan invoegen. Die ballonnetjes kunnen een zeer efficient middel zijn.
Teken hier de mogelijkheden al eens van uit en denk hier grondig over na, dit zal helpen bij het gesprek met Bart.

De moeilijkheid bij het aanpasbaar maken is het voorheen vermelde assymetrisch maken van de vingerhuls zodat deze altijd op dezelfde plaats kan blijven zitten. Mensen kunnen moeilijk zelf silicone gaan afgieten. Let hier dus op.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten