zaterdag 22 maart 2014

FEEDBACK JAN 21-03

De cliënt was tevreden over de recente aanpassing, namelijk de hoekverdraaiing. Bovendien was hij aangenaam verrast door de gemaakte vooruitgang en de variatie aan prototypes. 

Zijn voorkeur ging echter uit naar prototype 27 - Lijmhoek. Mits hier en daar enkele kleine aanpassingen, vond hij dat dit prototype een potentieel hulpmiddel kan worden. Hij koos voor prototype 27 omdat de ballon met lijm zorgde voor een volledige afsluiting van het gat met als gevolg dat dit tot de juiste klanken en toonhoogtes leidde. Toch had hij nog enkele opmerkingen, namelijk:
  • Het witte omhulsel zou nog iets strakker rond de pink mogen vastzitten zodanig dat deze niet verschuift of verdraait tijdens het spelen.
  • Het oppervlakte moet wat vergroot worden zodanig dat hij niet steeds hoeft te zoeken naar de juiste positie om zijn vinger te plaatsen.
  • Het schuimpje zou iets hoger op het witte omhulsel mogen bevestigd worden.
  • Eventueel opvulling van het topje van het witte omhulsel.
Bij onze volgende afspraak zullen we prototype 27 - Lijmhoek meegeven met de cliënt naar huis. We zullen vragen dat de cliënt als het ware een dagboek bijhoudt waarbij hij noteert of het spelen vlot verloopt, wat zijn ervaringen zijn in de thuissituatie, wat er hem opvalt en waar er nog iets moet worden aangepast. Om de verwachtingen en de opmerkingen van de cliënt overzichtelijk weer te geven en om het voor de cliënt zelf ook duidelijk te maken wat we nu precies van hem verwachten, zullen we hem een soort zelfopgestelde checklist of formulier meegeven waarop hij alle nuttige informatie kan noteren. Met deze ingewonnen informatie kunnen wij dan opnieuw terug aan de slag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten